Dojjans Shoebusiness

Nyheter, events och berättelser från träsko- och skinnproduktbranschen.

Första designfåtöljen från Marcus & Son

Första designfåtöljen från Marcus & Son

Av massivt rostfritt stål och buffelläder och vi skapat en lokalt designad och tillverkad fåtölj (som säkerligen kommer finnas kvar om 80 år och kanske till och med dyka upp i framtidens Antikrundan som ett av nutidens samlarobjekt). Fåtöljens sittdel är tillverkad för hand med ett 3 mm tjockt vegetabiliskt garvat läder från Italien, tillskuret och ihopsytt i vår fabrik i Falkenberg. Sadelmakarsömmen med 1 mm tjock tråd ger en oslagbart hög kvalitet och styrka.

Det första exemplaret av fåtöljen är klart och nu börjar arbetet med att påbörja historiens andra exemplar. Den beräknas vara klar om ca 1 månad och då kommer vi att lägga upp den på dojjan.nu.

Om du är intresserad av fåtöljen finns den första att beskåda och provsitta i vår fabrik. Du kan göra en förhandsbeställning på exemplar 2 och det är först till kvarn som gäller. Priset på stolen är 6.900 kr inkl moms, eventuell frakt tillkommer.

Vi tar även emot intresseanmälningar/förhandsbokningar för fler fåtöljer, men ber i så fall att få återkomma med en uppskattad tid för leverans. Möjlighet till att välja annat läder, färg på läder och söm finns då också.

 

Förhandsboka eller gör din intresseanmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

En inblick i livet som lädernörd
Hjortresan del 1: Med 100 stinkande hudar i baksät...

Relaterade inlägg

Kommentarer

 
Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
lördag, 20 januari 2018
Om du vill registrera dig, fyll i användarnamn och namnfältet
Vänta en minut medans vi hämtar kalendern